Klockarmband tillverkade av läder

Vi uppdaterar dig på de bästa klockarmband i läder du kan köpa. Inte alla klockarmband i läder håller samma kvalitet, och för varje dag dyker ny alternativ upp! 

Vi klockfantaster kategoriserar ofta klockarmband i flera väletablerade typer efter stil och material (natoband, zuluband, läder, gummi etc) är det sannerligen en förenklad att kategorisera alla klockarmband i läder i en och samma kategori. Det finns så många olika lädertyper (full grain, top grain, nubuck, mocka, cordovan etc). Vi ser därför ett behov av ytterligare kategorier för att särskilja klockarmband i läder åt. 

Kategorisera klockarmband i läder bättre!

Alla dessa faktorer dikterar vilken typ av klockarmband i läder vi pratar om. Nedan följer 11 av våra favorit-klockarmband i läder.

KLOCKARMBAND I LÄDER MED DENIMBLÅ RETROSTIL

En av de mest innovativa läder-klockarmbanden vi någonsin har sett. Det här vackra klockarmbandet är handgjort av Jean Paul Meniccuci, speciellt för nederländska Bulang & Sons. Klockarmbandet är tillverkat av ett ett coolt denimfärgat läder med krämfärgade kantsömmar. Detta klockarmband passar perfekt på ett vardagsbeater och ett par jeans. Finns i storlekar mellan 18 och 22mm. Du hittar knappast ett mer unikt klockarmband!

Pris: 1 200 kr

Bulang-and-Sons-Denim-Blue-Retro-Leather-Watch-Strap-gear-patrol

Klockarmband från Bas & Lokes i ljusgrå mocka

Ett fantastiskt klockarmband från den australiska tillverkaren Bas & Lokes som är överlägset en av de mest bekväma läderremmarna vi någonsin har använt. Mockalädret på detta klockarmband är så smidig att du knappt märker att den ligger på din handleden. Ytterligare detaljer inkluderar kantfärg i en grå kulör och sömmar i gråvaxat linne. Med många alternativ tillgängliga på var och en av deras klockarmband är det möjligt att anpassa ett Bas & Lokes-klockarmband utifrån din klocka och handled.

Pris: 1 600 kr

Leather-Watch-Bands-gear-patrol-Bas-and-Loks-Grey-slide-1

 

Tillbaka till blogg