Köpinformation

Frakt och leverans

Leverans sker i samarbete med Posten. Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post från oss när vi mottagit din beställning. Sedan kommer du att få en leveransbekräftelse så fort vi behandlat och skickat iväg din order. Vi ansvarar ej för postens hantering. 

Sverige 2-3 arbetsdagar 12 SEK
Europa 3-5 arbetsdagar 24 SEK
USA/Kanada 5-7 arbetsdagar 30 SEK
Resten av världen 5-12 arbetsdagar 30 SEK 

Alltid gratis frakt inom Sverige när du handlar för 300 kronor eller mer!

Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi en orderbekräftelse till din e-postadress. Det är därför viktigt att du angett din riktiga e-postadress bland dina uppgifter. Spara detta mail för att underlätta eventuell kontakt med kundtjänst. 

Betalningsalternativ

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Moms

Alla priser anges inklusive 25 % moms.

Reklamationsvillkor och ångerrätt

Om du fått din vara och ser att den inte stämmer med den du beställde, är skadad eller annat fel ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar. Vid reklamation skall kund kontakta vår kundtjänst via e-post info@natoband.nu eller genom vårt kontaktformulär. Vänligen uppge ordernummer och orsak till reklamation så återkommer vi till dig inom kort med anvisningar om hur du returnerar varan. Vi förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med vara av samma modell. Om varan har tagit slut får du tillbaka pengarna.

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar från att du som kund har mottagit varan enligt distansavtalslagen. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta oss för att få en adress att skicka varan till. Returfrakten bekostas av konsumenten.

Personuppgifter

Dina personuppgifter som du som kund lämnar vid köp sparas i vårt kundregister och kommer inte tredje part tillhanda.

Instruktioner

Vi har band i storlekarna 13, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 26 och 28 mm. Storleken som anges är bredden på bandet. För att ta reda på vilken storlek som passar din klocka mäter du avståndet mellan bandhornen. Om du är osäker på vad din klocka har för bredd mellan bandhornen är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Contact Us

+46(0)8-97 32 27
info@natoband.nu

Facebook